Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

Vizyon: Başarıda örnek alınan okul olmak

Misyon: Ülkesini seven milli ve evrensel değerlere sahip farklılıklara karşı hoş görülü çağın yeniliklerine karşı açIk akademik ve sosyal alanlarda başarılı mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: OKULUM TEMİZ BELGESİ

Saatler: 08.00-15.20
Isınma: Kaloriferle Isınmaktadır
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-FRANSIZCA
Servis Bilgisi: Öğretmen servisimiz mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol gibi sportif faaliyetler yapılmaktadır. Sportif Etkinliklere Önem vermekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl okulumuzda TÜBİTAK bilim fuarları düzenlenmekte olup Fizik, Kimya ve Biyoloji laboratuvarlarımızda bilimsel çalışmalar yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları: Siverek Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi olarak Proje çalışmalarında öğrencilerimizi desteklemekteyiz.
Kontenjan Bilgileri: 2021-2022 9. sınıf öğrenci kontenjanı 440 öğrencidir.

WEB - https://siverekomerhalisdemiral.meb.k12.tr

Adres - FIRAT MAH. FIRAT 73 SK. ŞEHIT ÖMER HALIS DEMIR ANADOLU LISESI BLOK NO: 27A SİVEREK / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Fırat Mahallesi Fırat 3 Küme Evler No:13 Siverek/Şanlıurfa İlçe merkezinde olup İl merkezine 90 km

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğundan ulaşım problemi yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde olup İl merkezine 90 kmdir.