KÖK DEĞERLER KAPSAMINDA

KÖK DEĞERLER KAPSAMINDA "VATANSEVERLİK" TEMALI SİVEREK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARETİMİZ

17.05.2023 183

Değerler eğitimi kapsamında; öğrencilerimize millî, manevi, sosyal, ahlaki ve kültürel değerlerimizin kazandırılması adına her ay düzenli olarak yürüttüğümüz ''Kök Değerler Projesi'' doğrultusunda etkinliklerimiz devam etmektedir. Bu ay kök değer olarak ''vatanseverlik'' teması çerçevesinde okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Ahmet Ayyıldız ve öğrencileri Siverek İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında askerî personellerimizle tanışma fırsatı elde etti. Öğrencilerimize komutanlarımız tarafından Jandarma Teşkilatının görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerimiz yerli ve milli teçhizatlarımızı yakından görme fırsatı elde ederek tüm Jandarma Teşkilatı birimlerini yakından inceledi. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Deniz öğrencilerimize tatlı ikramında bulundu. Daha sonra öğrencilerimizle vatanseverlik konusunda sohbet ederek öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Bizlere kapılarını açarak en güzel şekilde ağırlayan Siverek İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ederiz.

17-05-202317-05-2023