2. DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ

17.05.2023 123

2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci dönem veli toplantısı 16 Mayıs Salı günü okulumuzda velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Velilerimiz, öğretmenlerimizle yüz yüze görüşerek öğrencilerin genel durumu hakkında bilgi sahibi oldu. Velilerimize öğrencilerimizin ara karneleri, devamsızlık durumları, deneme sınavındaki sonuçları takdim edildi. Öğretmenlerimiz, velilerimiz ile bire bir görüşerek durum değerlendirmesi yaptı. Öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarının daha ileri seviyeye ulaşması adına alınması gereken tedbirler ve uygulanması gereken planlar öğretmenlerimiz tarafından okul-veli işbirliğine dikkat çekilerek velilerimize aktarıldı. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

17-05-202317-05-2023